Links

Bekijk mijn verzameling van weblinks die ik gebruik. Klik op de grijze balken om de verzameling van links zichtbaar te maken.

Route websites
Websites met gegevens van beklimmingen

Let op: verscheidene van de hieronder genoemde websites maken sinds juli 2018 melding van het feit dat Google flink meer geld is gaan vragen voor het gebruik van Google Maps. Dat betekent dat voor sommige van onderstaande websites er geen kaart (of slechts een slecht leesbare google maps development kaart) zichtbaar is voor het tonen van het traject van een beklimming.

Websites met online kaartmateriaal
Cyclo- en toertochtenkalenders
Websites met goede weerinformatie

Niet onbelangrijk: wat gaat het weer worden, is een fietstocht mogelijk?

 • https://www.meteolimburg.nl/
  Goede weerinformatie over de Nederlandse provincie Limburg.
 • https://www.frankdeboosere.be/weer/weer.php
  Weersite van de Vlaamse weerman Frank Deboosere, met een verzameling van weblinks naar de nationale meteorologische instituten van Europese landen.
 • http://www.weerstationmaasmechelen.be
  Mooie verzameling weerinformatie over de Belgische provincie Limburg en België met actuele sneeuwhoogtes in België (Ardennen).
 • https://www.wetteronline.de/
  Duitse weersite met bijzonder veel informatie over het weer in Duitsland.
 • https://eifelwetter.de/
  Het weer in de Duitse Eifel (let op: wordt om de 2 tot 3 dagen bijgewerkt).
 • https://www.windy.com
  Bekijk de weervoorspellingen overal ter wereld tot één week vooruit (je kunt verschillende weermodellen kiezen, zoals AROME, GFS, ECMWF).
 • https://weerslag.nl/
  Website gericht op de weervoorspelling voor de komende uren. De neerslagradar biedt een betere dekking voor Nederland en België, dan de neerslagradar op buienradar(.be/.nl).
Mijn foto's van fietsgebieden

Onderstaande links verwijzen naar Google Foto albums. In verband met privacy toon ik geen foto’s met voor mij bekende personen.

Overige weblinks
Foto's wielerwedstrijden

Van 2012 (wel, nog iets eerder) tot en met 2017 koerste mijn broer Hans Slegers in amateur wedstrijden in de regio zuid-oost brabant en midden-Limburg (wedstrijden van de wielerbonden WVAN, NWB en KNWU), en soms in amateur wedstrijden van de Waalse bond ECW. Ik maakte in die periode vaak foto’s van deze wedstrijden, niet alleen van mijn broer maar in feite van alle deelnemende wielrenners. Foto’s uit de oude (digitale) doos dus, maar voor deelnemende wielrenners uit die tijd wellicht zeer interessant om terug te kijken.

Wielerwedstrijden 2017:

Wielerwedstrijden 2016:

Wielerwedstrijden 2015:

Wielerwedstrijden 2014:

Wielerwedstrijden 2013:

Wielerwedstrijden 2012: